Sunteti aici:

Pagina principala Dezvoltare

In atentia actionarilor

(11.03.2021) Convocator AGOA 12.04.2021 [ detalii ]


(02.03.2020) Convocator AGOA 30.03.2020 [ detalii ]


(19.02.2019) Convocator AGOA 25.03.2019 [ detalii ]


(23.02.2018) Convocator AGOA 26.03.2018 [ detalii ]


(05.05.2016) Hotarari AGOA / AGEA 27.03.2017 [ detalii ]

Dezvoltare
Siguranta medicamentului

Farmacovigilenta este disciplina stiintifica ce studiaza siguranta medicamentelor prin detectarea, evaluarea, raportarea/monitorizarea si prevenirea reactiilor adverse si a altor probleme legate de medicamente.

Compartimentul de Farmacovigilenta din cadrul S.C. Meduman S.A. se ocupa cu monitorizarea continua a sigurantei medicamentelor pe care le comercializeaza.
Specialistii din cadrul acestui Compartiment colecteaza, investigheaza si raporteaza periodic organismelor regulatorii orice informatie privind eventualele reactii adverse aparute la medicamentele companiei in scopul evaluarii permanente a raportului risc/beneficiu.

S.C. Meduman S.A , ca detinator al Autorizatiei de punere pe piata, isi asuma in mod activ responsabilitatea pentru siguranta si eficacitatea medicamentelor din potofoliu.
Pentru a raporta o reactie adversa suspectata, va rugam sa ne contactati la adresa de mai jos:S.C. MEDUMAN S.A
Adresa: Aleea Eroilor, nr. 28, Viseu de Sus, Maramures
Telefon: 0262 354381 - Fax : 0262 354381
e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 
Managementul calitatii

Avand in vedere specificul produselor fabricate: medicamente de uz uman si de uz veterinar, suplimente alimentare,extracte vegetale, dezinfectante de uz extern, produse cosmetice, substante active precum si articole de ambalaj din material plastic, conducerea MEDUMAN S.A. se angajează să satisfacă cerinţele clienţilor, precum si cerintele legale si cele reglementate, să menţină calitatea produselor atât pe plan intern cât şi extern, să îmbunătăţească continuu eficacitatea Sistemului de Management al Calităţii.
Fluxurile de fabricatie a medicamentelor din MEDUMAN SA detin Certificatul de Buna Practica de Fabricatie (GMP- Good Manufacturig Practice).
Certificarea GMP reprezinta o garantie a conformitatii proceselor de productie cu cerintele si normele specifice industriei farmaceutice.

Citeşte mai mult...
 
Studii si dezvoltare produse

Elaborarea unor noi produse, cat si imbunatatirea proceselor tehnologice ale produselor existente este preocuparea principala a Compartimentului cercetare – dezvoltare. Firma noastra foloseste tehnologii moderne pentru a obtine produse noi, care ofera solutii pentru un tratament eficient si sigur, in acord cu nevoile actuale ale pacientilor.

Continuarea dezvoltarii fortei de vanzari pentru imbunatatirea reprezentarii in piata si cresterea numarului de produse reprezinta, de asemenea strategia de dezvoltare a companiei S.C. MEDUMAN S.A.
Pentru a ajuta la imbunatatirea pozitiei companiei in piata se va pune un accent deosebit pe investitiile in cercetare, lansarea si promovarea propriilor produse.

Cresterea constanta a calitatii si sigurantei produselor noastre a fost permisa de investitiile importante in tehnologie si echipamente de ultima generatie, cat si de modernizarea spatiilor de depozitare si a fluxurilor de fabricatie.